Otp netbank atutalas visszavonasa lehetseges?
Igen, mivel nem ment el az átutalás, az egyiket vissza tudod hívni.
Egyébként banki időn kívül nem teljesülnek az átutalások - kivéve, ha azonos bankban vagytok (mindkettő OTP) és mindkét félnek van bankkártyája.
Rég voltam az OTP ügyfele, de nem hiszem, hogy erre netbankban van mód.
A Telebankot hívd fel, de minél előbb.
Máskor ha ilyen van, ne várj vele, mert oké, hogy péntek délutántól hétfő kora reggelig nem teljesül az átutalás, de arra nem éri meg várni, hogy ezen a honlapon valaki megmondja a biztosat.
De igen, van rá mód netbankon keresztül is, csak tegnap nem volt ingerenciám külön emiatt belépni a netbankba és megnézni (1,3 vagyok). Gondoltam, majd csak valaki tudja fejből :-)
Nos, belépsz a netbankba - ha még nem tetted meg - Lekérdezések - Tranzakciók, stb, ott rákattintasz a jóváhagyásra vár fülre és talán ott tudod visszavonni. Mivel nincs nem teljesült utalásom, ennél többet nem tudok tenni érted :-)
OTP nonstop telefonos ügyfélszolgálat:
"Hívjon minket a (06 1) vagy (06 40) 3 666 666 vagy saját mobil hálózaton a +36 20/30/70 3 666 666 számokon."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!