Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi számít hitelfelvételnél...

Levendula05 kérdése:

Mi számít hitelfelvételnél egyéb jövedelemnek?

Figyelt kérdés

Autóhitel igénylésénél be lett írva egyéb jövedelem. Mit mondjak a banknak ami elfogadható, ha esetleg rákérdeznek?

Előre is köszönöm!

2010. máj. 30. 19:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk osztalák egy cégből vagy legálisan (számlával ) kiadott albérlet.
2010. máj. 30. 19:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy havi apanázs szülöktöl, asszonytartási díj, benzinpénz a cégedtöl, vagy ruhapénz a cégedtöl. Ilyenek de ezekröl kérni fognak bankszámlakivonatot vagy szerzödést pl albérletnél stb...
2010. máj. 30. 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyeség volt oda beírni valamit.

Mert az nem számít bele a hitelfelvételnél, csak annyi, hogy esetlegesen van-e más forrásod. Ha kérnek papírt, akkor nem tudsz mutatni semmit sem.

De ne parázz, mert egy tollvonással ki tudják húzni:))

2010. máj. 30. 19:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Hát igen, annyira pörögtek az események, hogy kellett volna szólnom az ügyintézőnek, hogy hagyjuk ezt ki. De annyira magától írt be oda összeget...

Természetesen tudnék mondani bármit- magánórákat adok, megbízási szerződésekkel külön munkákat szoktam elvégezni, de ha bármit kérnek tőlem semmit nem tudok adni.

Csak nehogy a tollvonással az én hitelkérelmemet is elintézzék :(

2010. máj. 30. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!