Csak nekem gyanús ez az erste bankos házaló ügynök?
Pár napja felhívott egy arc, erste max hitelkártyával kapcsolatban mindenfélét kérdezett rólam és a pénzügyeimről, és h ne legyen semmi költségem házhoz akart jönni egy megbeszélt időpontban hogy a részleteket megbeszéljük.
Ezek a dolgok manapság így mennek?Ráadásul pár hete vettem a sim kártyám nem is tudom hogy kerültem a rendszerükbe
Így megy ez.
A hitelkártya tipikusan olyan termék, amit tukmálni kell. Vannak ilyen házaló ügynökök még, bár szerencsére egyre kevesebb. Ugyanezek szólítanak le a Westendben a vízesés előtt, de lehet, hogy az nem a max, hanem a Wizzair, de a lényeg ugyanaz.
Igen, van hogy felhívnak embereket, hiszen ez a munkájuk. Egyébként a hitelkártya egy nagyon jó termék, jelenleg piacvezetők vagyunk. Amennyiben érdekes, szerintem megér egy próbát, hogy találkozz vele :)
üdv, (egy Erste kollega )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!