Fél millió Ft gépkocsinyereménybetétbe lekötése mennyivel emelheti meg a nyerési valószínűséget?
rekbetetek_Altalanos_rendelkezesek_20181001.pdf
Köszi.
Az én értelmezésemben nem szűnik meg a gépkocsinyeremény betétkönyv, hanem csak elektronikus formában lehet csak a továbbiakban majd vásárolni.
Szerintem csak a materiális, papír alapú szűnik meg.
Nem írtam,hogy megszűnik,de nem lehet januártól már újakat venni semmilyen módon.Ebben az ügyfélszolgálat is megerősített.
Ez egy ősrégi konstrukció,gondolom ezért akarják kivezetni.Amint ez kitudódik,szerintem nagyon sokan ki fogják váltani a meglévőt,mert félnek attól(az embereket ismerve),hogy nem lesz már értelme,mert sorsolás se lesz,meg a végén még a bank lenyúlja a pénzüket.
Ha sokan így tesznek,tényleg megcsappanhat a sorsolt autók száma,mivel ugye erősen kötődik a bentlévő betétek számához,illetve összegéhez.
"3. Gépkocsinyeremény betétkönyv
3.1. Általános rendelkezések
3.1.1. 2019.01.01-től új Gépkocsinyeremény betétkönyvet nem lehet nyitni. A meglévő gépkocsinyeremény
betétkönyveket az OTP Bank a továbbiakban is kezeli és nyilvántartja és a betétkönyvek a
sorsolásokban részt vesznek a jelen Üzletszabályzatban foglaltak szerint. "...
"A 2019. 01.01-től váltható
gépkocsinyeremény betétek szerződési feltételeit a „Lakossági bankszámlákról, betétekről és a
Folyószámlahitelről – BETÉTEK” Üzletszabályzat tartalmazza."
És ebben az üzletszabályzatban már csak az E-gépkocsinyeremény betétekről van szó, illetve annyi, hogy az E- betéteket együtt sorsolják a régi gépkocsi nyereménybetétkönyvekkel.
Szóval nem, nem szüntetik meg, lehet váltani - betétkönyvet nem, csak E-betétet.
Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy az üógyintéző sem volt képben ezzel vagy a betétkönyv-re értette.
Elképzelhető,bár ezt az üzletszabályzatot nem frissítették október 1-el,nincs szó benne 2019-ről sem,de majd kiderül.Bár az is igaz,nem tervezek újat venni.
Ki van írva az is,hogy OTP lakástakarékot sem lehet már nyitni,de azt tényleg nem.Mondjuk felesleges is lenne,úgysem fog már kelleni a kutyának sem,állami támogatás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!