Ha hitelt szeretnek igenyelni a providentnel akkor milyen papirok, dokumentumok szuksegesek hozza? Mennyi ideig tart az ugyintezes?
Nekem anno 4-5 eve eleg volt csak a papirjaim, es munkaltatoi igazolas. Hazhoz jottek, papirt kitolt, telefonal egyet hogy engedelyezik-e, es mar kapod is a penzt...fel ora sem volt.
De nem ajanlom oket, zsoldosok...
Az otthoni szolgáltatás egyértelmű, hogy drágább, hiszen meg kell fizetni a kényelmet, a gyorsaságot :-)
Kérdezőnek: pontosítok: nem az a lényeg, hogy számlakivonat legyen, hanem az, hogy rendszeres munkabér érkezzen rá vagy legyen munkáltatói igazolásod.
Ha nincs munkád, csak számlakivonatod, akkor nem igen fognak adni - max valami nagyon kicsi összeget (30-40 ezer ft)
És azt ugye tudod, hogy max a fizetésed 30 %-a lehet a törlesztő?
Amúgy a Provident honlapján le van írva részletesen, milyen dokumentumok kellenek - sőt, még vissza is hívnak, ha kéred:
poénból megnéztem a kalkulátorukat.
Az otthoni szolgáltatás azt jelenti, hogy a hitelfelvételhez még hozzádobják a felvenni kívánt összeg 63%-t.
Ha fel akarsz venni 100e Ft-ot, akkor még ki kell fizetned pluszba 63e Ft-ot. Eléggé kemény. Főleg az a kemény ha valaki ezt választja.
100 ezer ft átutalással, 42 hét:
Kölcsönösszeg: 100 000 Ft
Futamidő: 42 hét
Törlesztés összege: 2 606 Ft/hét
Utolsó törlesztőrészlet összege: 2 604 Ft
Kamat: 9 450 Ft
Otthoni Szolgáltatás teljes díja: 0 Ft
Előrelátó Csomag díja: 0 Ft
THM: 24,88 %
Teljes visszafizetendő összeg: 109 450 Ft
Ugyanez otthoni szolgáltatással:
Kölcsönösszeg: 100 000 Ft
Futamidő: 42 hét
Törlesztés összege: 4 110 Ft/hét
Utolsó törlesztőrészlet összege: 3 940 Ft
Kamat: 9 450 Ft
Otthoni Szolgáltatás teljes díja: 63 000 Ft
Előrelátó Csomag díja: 0 Ft
THM: 24,88 %
Teljes visszafizetendő összeg: 172 450 Ft"
Szóval, amit írtam is: a kényelmet, a gyorsaságot meg kell fizetni :-)
Csak az a baj, hogy otthonra kérik a pénzt, majd ezek után kígyót-békát kiabálnak a Providentre, hogy milyen rabló banda - holott VAN LEHETŐSÉG VÁLASZTANI!
Tájékozódni kell - ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!