Ancsa111 kérdése:
Nagyon fontos! Otp junior kártya minuszban? (többi lent)
Figyelt kérdés
Lementem a junior kártyámmal minusz 15 e-ig,a kérdésem az volna,hogy a kártyárol vonják le ezt?na és a kamat és a kezelesi költség?azt mikor vonjàk le és azt is a kártyárol? A válaszokat köszönöm2017. okt. 4. 16:41
1/8 anonim válasza:
Minden tartozásodat a számládról vonják. Mivel nincs rajta semmi, így folyamatosan mínuszban vagy. Be kell fizetni rá, és utána megszüntetni, ha nem kell már, mert később jó nagy tartozás lesz belőle.
2/8 A kérdező kommentje:
Erkezik ra minden honapban a fizetesem,csak azt nem tudom hogy ezeket a koltsegeket egyszerre vonjak le vagy hogyan?koszonom a valaszod!
2017. okt. 4. 16:47
3/8 anonim válasza:
Az egyenleged -15 ezer. Ha most pénz kerül a számládra pl. 20 ezer forint akkor lesz az egyenleged 5 ezer. A kamatot naponta számolják és havonta jelenik meg mennyit vontak le arra a hónapra kamatként.
4/8 A kérdező kommentje:
Lehet én vagyok ennyire sötét de nem értem,szoval amikor legkozelebb penz kerul a kartyamra (most 6.an) akkor levonnak mindent?(kamat,kezelesi koltseg plusz a minusz 15e?
2017. okt. 4. 16:51
5/8 anonim válasza:
Amikor legközelebb pénz jön, akkor annyival kevesebb lesz , mint amennyi minuszban vagy, mert igen, egyszerre vonják le a tartozásodat.
Fizetésed: 50000
Tartozásod: -15000
Ténylegesen kapsz: 35000
6/8 A kérdező kommentje:
Rendben de ezen felul van a kezelesi koltseg valamint a kamat is,ezt nem ertem :/ Koszi a valaszotokat :)
2017. okt. 4. 16:56
7/8 anonim válasza:
Bármilyen költség vagy kamat van ezen felül, az alapból benne vana minuszodban, vagy benne lesz - tehát ugyanúgy levonásra kerül az egész akár 15000 marad a minuszod, akár 15345 lesz.
8/8 A kérdező kommentje:
Rendben,koszonom a valaszokat! :)
2017. okt. 4. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!