Miért nem éri meg 4 évesnél hosszabb fundit kötni?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, hogy nem éri meg. De ha nekem csak 6-8 év múlva lesz szükségem arra a pénzre? Volt aki azt tanácsolta, hogy kössek inkább 4 évente új 4 éveset. Valaki el tudja magyarázni nekem, hogy miért? Köszönöm!2017. szept. 26. 13:09
11/13 anonim válasza:
Béci, az összes fogyasztóbarát hitelnél már díjmentes a lakáskasszás előtörlesztés, itt csak akkor kell vigyázni, ha olyan bankot és lakástakarékot sikerül választani, ahol a pár éven belüli előtörlesztést (3-5-6 év, bankfüggő) a bank azzal bünteti, hogy vissza kell fizetni a kezdeti költségkedvezményeket.
12/13 anonim válasza:
#10: ha jól tudom most már nem kérhető akármennyi előtörlesztési díj. 2%-nal magasabb díjat sehol se látok.
13/13 anonim válasza:
Szerintem akkor sincs semmi ha vissza kell fizetni. Nyilván ki kell számolni hogy éri meg, de azért a kezdeti elengedett költségek nem szoktak akkora összegek lenni, hogy megérje emiatt 2-3 évvel később előtörleszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!