OTP folyószámlahitelre mekkora kamatot számolnak fel, ha 1 éven belül mindet visszafizetem?
Figyelt kérdés
Nem folyószámlára kapom a béremet, ezért mással (rokon) akarok igényeltetni folyószámlahitelt. 100.000 Ft-ot leemelnénk a számlájáról, és 1 éven belül visszafizetném neki. Hogyan számolnak rá kamatot?
Ezt az egészet azért csinálom, mert úgy tudom, ennek minimális a kamatja. Személyi kölcsönnél meg lenne vagy 30%.
2010. máj. 27. 19:43
2/4 anonim válasza:
amúgy ha rendszeres befizetés van a számládra akkor is kapsz hitelt ;) nem kell annak munkabérnek lennie
3/4 A kérdező kommentje:
Üdv! Nincs számlám. Nyitnék ezért, de papíron nettó 36-ot keresek. (Valóságban 100-al többet.....) 3 hónapig kéne rakogatnom rá a pénzt, hogy megítéljék a folyószámlahitelt.
A kondíciós listát néztem, de nem igazodom ki rajt. :(
Max. 2 héten belül kéne a pénz. :( Azért gondoltam erre a megoldásra, mert elvileg az igénylés napjától lehívható a hitelkeret, így sokkal kedvezőbben jutnék "gyorskölcsönhöz", mint pl. a Providentnél....
2010. máj. 27. 20:36
4/4 anonim válasza:
Ne tévedjünk, minden folyószámla hitelkeret kamata vetekszik a személyi kölcsönök kamatával, mert mindegyik fedezet nélküli hitel. Számoltassátok ki az OTP-s ügyintézővel, hogy egy év múlva mennyit kellene visszafizetnie az ismerősödnek, az a tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!