Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Minimálbérre engedélyezni...

Minimálbérre engedélyezni fogják a részletfizetést egy 100000 Ft-os TV-re? 20-szor 4500 FT + 10000 FT önrész

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
igen..ha nincs semmi tartozás amit levonnak belőle
2010. máj. 27. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
kik? ez bankfüggő dolog
2010. máj. 27. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Áruhitelnél az összes ad minbérre ha minden rendben.
2010. máj. 27. 23:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem akarok kötekedni de őszintén nem értem miért vesz valaki minimálbérből ilyen drága tévét. Ennyire nincs jobb helye annak a pénznek? Vagy én lennék túl igénytelen? Mert nekem a nagymamám ütött kopott ezeréves tévéje is tökéletes megfelel. És lehet hogy gyáva is vagyok mert nem hitelt veszek fel ha nincs pénzem valamire hanem egyszerüen lemondok róla.
2010. szept. 30. 10:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
csak azért mert minimálbért keres miért ne vehetne egy jó tévét?csak a sokat keresők kiváltsága vagy mi?
2011. okt. 1. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!