Kell e valamit csinálni, ha már van érvényes diákhitel szerződésem?
Figyelt kérdés
A diákhitel direkt.hu -n azt írja, hogy már van érvényes D2 szerződésem, de még nem utalták, így nem vagyok aktív státuszú. El fogják utalni, vagy kell valamit intézzek?2017. szept. 15. 11:16
1/3 anonim válasza:
A diákhitel 2-t nem neked utalják, hanem az oktatási intézménynek. Te értesítést fogsz kapni mindkét féltől. Egyszer, hogy elment a pénz és az egyenleged megváltozott. Másodszor a sulitól, hogy beérkezett a tandíj.
De ez csak általános tájékoztatás részemről.
Az oktatási intézmények elég változatosak.
A teljes pontos információt a Tanulmányi osztályon az adminisztrátorodtól tudsz kérni.
Pro tipp: Ha nő, akkor csokit vigyél, ha pali akkor bort vagy kézműves sört.
Nagyon fontos, hogy kedveljen. Rettenetesen megkönnyíti a felsőoktatásban töltött éveket.
2/3 anonim válasza:
Off
Kivéve, ha nem hagyja magát megvesztegetni. :) Én volt, hogy vittem túró rudit mert rendes volt amiért fogadott nyitva tartás idején kívül de nem fogadta el.
3/3 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy előző félévben már kötöttem, és hogy most valahol kell e jeleznem, hogy megint kérem, vagy automatikusan utalják míg le nem mondom?
2017. szept. 18. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!