Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha sms-ben vettem 10 napos...

Ha sms-ben vettem 10 napos autópályamatricát, az a visszaigazolás után már érvényes, ugye?

Figyelt kérdés
Bocs a hülye kérdésért szőke vagyok az ilyenekhez :D
2017. aug. 29. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
igen
2017. aug. 29. 17:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!!! Jaj de jó! :)
2017. aug. 29. 17:45
 3/5 crudy ***** válasza:
0%
Sot ha felmesz a palyara es aznap este miutan mar voltal a palyan es veszel matricat akkor is ervenyes az napra.
2017. aug. 29. 19:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

#3-as, ne terjessz hülyeségeket.

Ha nem akarsz büntetést, akkor csak érvényes matricával hajts fel az autópályára. Az utólagos matricavétel 2015 óta megszűnt.

"Melyek a leggyakoribb problémák és befizetés kapcsán rendre elkövetett hibák, tévesztések?

Nagyon sokan még most sem figyelnek oda kellő időben arra, hogy az e-matrica megváltását időben, tehát még az adott fizetős útszakaszra való belépés előtt megoldják. Mivel utólagos, vagy más értelmezés szerint visszamenőleges fizetésre nincs lehetőség, sajnos mulasztásnak minősül a kései befizetés is."

[link]

2017. aug. 29. 21:18
 5/5 crudy ***** válasza:
Hopp. Koszonom. Multban elek de akkor erre figyelek.
2017. aug. 30. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!