Az áthidaló kölcsön másnál is így ment?
3 hónapja folyik a hitelkérelmünk a lakáskasszánál, áthidalókölcsön ügyében.miattuk a házvásárlási szerződésünket 3 szor kellett módosítani, ügyvéd előtt,ami természetesen ujabb kiadást jelent.
május végére ígérték az ügy lefolyását,ma telefonáltak, hogy mégsem kapjuk meg a szerződéses összeget,hanem csak a felét.5.4millió helyett 2.7et.
de a hitelmódosítási díjat kifizettették velünk,2 hete az 5.4re..
valószínű,perelünk,mert a papírt már megkaptuk, hogy oké minden.
járt már igy valaki?hová forduljunk?mi lett az ügy vége?
soha többé nem kötök velük szerződést
Hiteltanácsadó vagyok. A Fundamentát ismerem, de nem szerződtem velük... Ez nagyon durva. A jóváhagyást követően nem módosíthatnak... Szerintem menjetek be a papírral, amiben jóvá hagyták a kért összeget és kérjetek egy vezetőt. Ha rontottak az elején, akkor kényszerhitelként helyezzék ki...
Nehogy a lakáshiteletekkel is gond legyen, mert június 11. után szigorítanak a jövedelemmel kapcsolatban a bankok.
Kíváncsi vagyok mit sikerül intézni, de én a Fundamentánál vernék gyökeret, feltéve, hogy tényleg van papírod, hogy leengedélyezték az 5,4es összeget.
szia!!!!!!!!!!!!Ma kimagyarázták azzal, hogy az csak a szerződéses összeg módositása volt...mint kiderült, ennyi pénzre nem is lennénk jogosultak.:(de akkor miért módosittatták velünk a lakásvásárlási szerződést 3 szor, meg várattak 3 hónapot, ha nem jár?:(
soha többé lakáskassza.undorító banda!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!