Fundamenta áthidaló kölcsön, vagy banki hitel?
Attól függ, hogy mennyi hitelre van szükséged. Ha elég, amit a Fundamenta ad (megtakarítás nagyságától függ az összeg), akkor szerintem jó lehet a Fundamenta (Fundamentával hitelekre nem vagyok leszerződve, így csak ügyfeleim tapasztalatai alapján tudom). Ha viszont több hitelt szeretnél felvenni, mint amennyit a Fundamentától kaphatsz, akkor marad a bank...
Én azt csinálnám a helyedben, hogy kérnék egy kalkulációt a Fundamentától, hogy mekkora hitelt adnak, milyen kamattal, aztán megkérdeznék egy hiteltanácsadót (fordulhatsz hozzám is priviben :)), hogy tud-e olyan bankot ajánlani, ahol kedvezőbb a törlesztő.
Azt kell pontosan kiszámolni, hogy Te pontosan mennyi áthidaló kölcsönt tudsz igénybe venni és hogy annak mennyi a kamata, kezelési költsége és hány hónapos a futamideje, mennyi lesz a havi törlesztője?
Vedd figyelembe az egyéb költségeket is, pl azt is, hogy mennyibe kerül majd az áthidaló kölcsönről áttérni a Fundamenta lakáskölcsönére.
Tudomásom szerint az áthidaló kölcsönnek nem jobb a kamata, mint egy normál banki hitelnek, de a kamaton kívül számos szabály, előírást is van, amit mind figyelembe kell venni, mielőtt választasz, vagy eldől, hogy számodra melyik a járható út, az áthidaló kölcsön, vagy a normál banki hitel?
egy hiteltanácsadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!