Hogy szerezzek gyorsan 20000 forintot?
Figyelt kérdés
A helyzet hogy anya adott kölcsön 20000 forintot, de nem költöttem el ezért vissza akartam adni neki. A gatyám hátsó zsebébe tettem, de kieshetett valószínűleg... Nem akarom neki elmondani, mert biztos mérges lenne. Mit tehetnék? Mit javasoltok? Nyilván nem akarok semmi bajba kerülni meg semmi illegális dolgot csinálni.2017. szept. 6. 11:42
1/5 anonim válasza:
Azt kamuzod, hogy elköltötted.
Amúgy esetleg a sarkadra is állhatsz, és meg is mondhatod neki, nem törődve a reakciójától (kitagadni biztos nem fog ezért), és ezzel is egy lépéssel közelebb kerülsz a felnőttséghez.
Végül, hogy a bánatban nem költötted el? Pénzt adnak neked, te meg visszaadod? Mi vagy te, Teréz Anya?
2/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy albérletben lakom és nem akartam levenni a kártyámról pénzt ezért adott kölcsön hogy ki tudjam fizetni😀 De végülis jártam a bank felé és vettem fel, szóval vissza akartam adni neki
2017. szept. 6. 12:03
3/5 anonim válasza:
Nos akkor járj megint a bank felé, újra vegyél fel pénzt és add neki vissza...
4/5 anonim válasza:
Tettesd magad halottnak amíg nem sikerül összegyűjteni az összeget!
5/5 anonim válasza:
Nos én két lehetőséget látok:
1. van még ennyi pénz a szánládon ez esetben látogass el egy ATM-hez, majd a pénzt a kezdedben szorítva egyenesen menj anyádhoz
2. nincs ennyi pénzed, ez esetben be kellene vallanod, hogy balf_sz voltál. Elvégre nem embert öltél, csak elhagytál 20e forintot.
Hidd el, mindig az egyenes, becsületes új a legcélravezetőbb. A trükközés a bajból csak még nagyobb bajt generál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!