Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Adóstárs bevonása mikor nem...

Adóstárs bevonása mikor nem szükséges lakáshitelnél?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Úgy néz ki veszünk egy házat (vagyis a bank).

13M az értéke, van 4.5M Ft-unk, így elvileg 35%-on menni fog.

Párom lesz bevonva adóstársnak Kicsit necces, hogy szept 1-én lesz meg a 3 hónapos munkaviszonya. (több mint 1 éve dolgozik a cégnél, csak eddig munkaközvetítőn keresztül ment, most átvették, így próbaidő sincs természetesen.)

Nekem 300e a nettó fizetésem, neki kb nettó 150.

Ha a friss 3 hónapos munkaviszonyt elfogadják, akkor nem lesz gond. Ha nem, akkor szerintetek fel tudom én venni a hitelt nélküle? 300e Ft-os jövedelem elég vajon rá?

2017. aug. 19. 20:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

google-ban én is utánajártam. Nem mind1, hogy hol találtad. Banki ügyekkel foglalkozó oldalon?

Mindenesetre pár nap és ki fog derülni. Szept 1-től pedig meglesz a 3 hónapja tutira, ergó legrosszabb esetben addig kell várni a hitelkérelemmel.

2017. aug. 20. 09:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Banki oldalon és hatályos jogszabályok között (munkaerő-közvetítésre).
2017. aug. 20. 09:58
 13/16 A kérdező kommentje:

nos, reméljük neked lesz igazad, az nekem csak jó.

Köszi a fáradozást.

2017. aug. 20. 10:00
 14/16 A kérdező kommentje:

Nos, a munkahelytől meg lett kérdezve, az csak Június 1-től igazolja a munkaviszonyt. tehát aug 1-től 3 hónap lesz.

Az más kérdés, hogy a bank elfogad e 2 forrásból származó igazolást, de erősen valószínű, hogy nem.

2017. aug. 21. 09:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Jogos, hogy munkahely nem adhat többről. A banknak pedig

el kell fogadnia, bár ez általában megint apróbetűs,

hogy "folyamatos munkaviszony" vagy "ugyanazon munkahely-

nél folyamatos munkaviszony" a megfogalmazás :)

2017. aug. 21. 09:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Most akkor kell adóstárs végül vagy sem? Engem is érdekel a fejlemény ez ügyben... főleg mivel egyedülálló vagyok
2020. nov. 14. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!