Melyik bankot ajánljátok? Bankszámla nyitás
Figyelt kérdés
Bankszámlát kell nyitnom, viszont alapszinten vagyok jártas a banki ügyekben.
A szempontom az lenne, hogy lehetőleg ne kerüljön sokba fent tartani...
24 éves vagyok.
2017. aug. 19. 12:26
1/5 anonim válasza:
24 évesen nyitottam számlát az OTP-nél, Jump cuccot kell választani, mert 28 éves korodig olcsó fenntartani mint a juniort, de élvezheted a normál felnőtt kártya által nyújtott dolgokat is.
Márha persze dolgozol, ha nem akkor passz.
2/5 anonim válasza:
Ha havonta legalább 150 e ft érkezik a számládra max. két részletben, akkor az Erste Privilégium L talán a legjobb.
Ez az összeg nem muszáj, hogy munkabér legyen, tehát az is megoldás, hogy valakivel oda-vissza utalgatjátok.
Így szinte teljesen ingyenes lesz.
3/5 anonim válasza:
Ha minimálbér érkezik a számládra minimum havonta, akkor otp, 35 éves korig teljesen ingyenes a számlavezetési díj.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2017. aug. 19. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!