Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Segítséget kérnék! 4 millió...

Segítséget kérnék! 4 millió Ft kellene, de honnan?

Figyelt kérdés

A válság miatt el kellett adni a házunkat. Egy üres,árverezéses ingatlant szeretnénk megvenni, de kellene 4millió Ft készpénz. Ennyi pénz személyi kölcsönre sok (szerintem), ingatlanunk most nincs amire jelzálogot lehetne tenni. A szüleik ingatlana is terhelt.

Milyen lehetőség van szerintetek? Nagyon fontos lenne, pici gyerekünk van. Fizetni már tudnánk a hitelt! Bannki vagy magánkölcsön is érdekel!

Csak valós lehetőséget várok, nem poénokat. Nagyon köszi a segítséget!!!

2010. máj. 23. 09:46
 1/6 anonim ***** válasza:
37%

Ha tényleg van pénz amivel tudnátok fizetni a hiteltörlesztést, akkor tessék albérletbe menni, ilyen egyszerű.

0 vagyonnal ne akarjál 5-6 millás tartozást felvenni, pláne pici gyerekkel... legyen eszed.

2010. máj. 23. 09:53
 2/6 anonim válasza:
62%
Miért fizessen albérletre ha a sajátjáét is fizethetné te idiota majom!
2010. máj. 24. 13:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Mert ha tudják fizetni az albérletet (ami általában olcsóbb, mint a hitel törlesztő...), akkor biztos a jövőjük még jó ideig.

Ha viszont felvesz 6 millás tartozást, és bedőlnek, qrvára utcára kerül az anyuka-apuka, a gyereket meg elveszik tőlük és nevelkedhet intézetben...

Majom, aki óvná a családját, mi? Grati.

2010. máj. 24. 14:07
 4/6 A kérdező kommentje:

Egyrészt úgy gondolom, hogy inkább a sajátomat fizetném, mint albérletet, hiszen ezért tettem fel a kérdést. Az albérlet nem olcsóbb!

Másrészt 4 millióról beszéltem csak és nem 6-ról.

Harmadrészt diplomás közgazdász vagyok, nem egy lecsúszott, alkesz családról beszélünk, akitől bármikor elvehetik a gyereket. Ennyire nem rossz a helyzet. És nem rosszalló válaszokat kértem, hanem valami valódi ötletet egy család átmeneti pénzzavarának megoldására!!!

2010. máj. 25. 08:23
 5/6 anonim ***** válasza:

4 mill Ft-ot Személyi kölcsön címén, ingatlan fedezet nélkül nem ad egyik bank sem, tehát ez nem megoldás akkor sem, ha esetleg fizetni tudnátok a részleteket.

Az, hogy a szülői ház terhelt, nem jelenti azt, hogy ne lehetne tovább terhelni. Meg kell nézni, melyik bank hitele van rajta. Meg kell saccolni, jelenleg kb milyen értékű az ingatlan, majd megvizsgálni a Ti hitelképességeteket az adott bankban. Ebből ki lehet nagyjából számolni, hogy mik az esélyek. Ha tovább terhelhető az ingatlan, akkor az így felvett hitelből már meg tudjátok venni a házat. Amikor már megszereztétek a tulajdonjogot és az ingatlan birtokba adása is megtörtént, átkérhetitek a hitelt a saját házatokra úgynevezett fedezet cserével és ezzel egyúttal le is tudjátok vetetni a szülői házról a Ti jelzálog terheteket.

Kicsit bonyolult, de megéri végigcsinálni, mert ilyen módon pár hónap alatt valóban saját házba költözhettek vállalható havi részletfizetések mellett. Szívesen segítek, ha írsz privátban.

Egy hiteltanácsadó

2010. máj. 25. 13:12
 6/6 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a hiteltanácsadónak és I.-nek a privát e-mailben a segítőkézséget, de a problémánk megoldódni látszik.Egyenlőre nem kell hitelt felvennünk.

Örülök, hogy vannak itt önzetlenül segíteni akaró emberek, nem csak arcoskodók. köszi!!!

2010. jún. 1. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!