Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A CSOK kérelmünket elutasított...

A CSOK kérelmünket elutasították mert 1 telken 2 lakható épület is van, de a másik egy kis melléképület. Ez így szabályos? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
A CSOK kérelmünk elutasításra került mert az értékbecslő aki kint volt a háznál leírta hogy a lakó ingatlan mellett található még egy külön álló épület ami lakhatásra alkalmas. Emiatt elutasították a kérelmünket. Itt vagyok az 1 hónapos lányommal és nem tudom mi tévő legyek.

2017. júl. 24. 16:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszát. Nagyon sokat segítettek.

Voltunk bent a földhivatalban és kiderült hogy a kis épület igaz hogy összkomfortos de a tulajdoni lap alapján nem lakó ingatlan vagy egy lakásos lakóépület és 50 nm alatti. Írnunk kellett egy fellebbezést és csatolni kellett hozzá a tulajdoni lapot mert az a mérvadó.

Úgy néz ki így már rendben van a dolog.

2017. júl. 26. 12:37
 12/12 anonim ***** válasza:
63%
Akkor ezek szerint az történt, amit én is gondoltam, tehát a FH-ba kell rendet tenni.
2017. júl. 26. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!