Mibe fektessek 2,5 milliót?
Belém is lehetne invesztálni....
24L
Miért van az hogy MINDIG van olyan ember aki azt hiszi hogy poén az hogy ADD NEKEM? Vagy mibe bízik, hogy tényleg megkapja?:D
Egyébként én OTP-s vagyok és meg vagyok velük elégedve. Van olyan betétjük hogy KamatMost és akkor lekötéskor megkapod a 3 havi kamatot előre.
Van sok lehetőség, beszélhetünk róla , ha úgy érzed.
üdv. Éva
Szia!
Belém is fektethetnéd!!;)) 75/ÖL
Szia!
Fektetheted millió és millió féle módon millió és millió féle dologba de tény, hogy a banki befektetés ahogy a neve is elárulja csak a Banknak befektetés és így tovább a részvénypapirok és társaik is! Megkereshetsz különféle Tanácsadókat is akik elfogják mondani,hogy most van nem is egy kihagyhatatlan ajánlatuk csak neked, amivel a végén úgy is vesztel de legalábbis hasznod nem sok lesz belőle! Lecsúszót tanácsadók már lehet meg is kerestek akiknek már a kutya se hisz...
Mindenképpen úgy jársz a legjobban, hogyha saját vállalkozásba, tervbe kezdesz vagy már meglévőbe társulsz! Az utóbbi ha érdekel kérlek írj privátot!
Üdv.
Talán egy kicsit átfogalmazom a kézdésem.--Mivel lehet feltehetőleg legkisebbet bukni 2,5 millán?
Új info-A srácom "aszkéta"életet élve-spórolva betett 2 éve 300 e-t /v.mi otp-s/--Most,hogy lejárt,a "tőzsde miatt"--!!! 1830 !!!ft kamatot kapott (2 év + 300-ra)...Húú !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!