A fogyatékos ügyfelek miatt van a bankoknak rossz híre?
Tedd össze a két kezed.
Én már nem egyszer a Pszáfot hívtam meg a Békéltetőt, mert volt, hogy a saját pénzem nem adták ki.
Mert sajnos az emberek kb. 70%-ka funkcionális analfabéta. Nem tud értelmezni egy szerződést vagy egy hirdetményt, mert sajnos a Való Világ meg az Éjjel-nappal Budapest nem ezeket a készségeit fejleszti.
Csak itt, a gyk-n minden nap megjelenik egy szerencsétlen, aki megkérdezi, hogy hogyan lehet "pénzt rakni" a bankkártyára. Egy összetett mondat értelmezése sokaknak már feladja a leckét.
Az pedig, hogy az interneten utána lehet olvasni mindennek, a bankok honlapján minden információ elérhető, csak keresni kell - na ez már végképp magas léc. A magyar internethasználók nagy része odáig jut el szellemileg, hogy megtanul naplementés Coelho-idézeteket megosztani a Facebookon.
Hiába olvasod el, hiába értelmezed, egyoldalú szerződésmódosításra törvényes joguk van, neked meg 5 munkanapod arra, hogy ne fogadd el és minden felvett Ft-ot kamatostul visszafizess, különben életbe lép.
Így lesz az akciós 2,3%-os autóhitelből 12,5%-os, a fix árfolyamosból árfolyam követő.
Mivel 5 munkanap alatt nem sikerült másik bankot találnom, aki átvenné a hitelt az eredetihez közeli feltételekkel, a legközelebbi amit találtam : árfolyamkövető 9,8%-os volt, de annál is 30 nap lett volna az átfutási idő, tehát bőven kicsúsztam volna az idővel.
Így az 1,4m-ra 3,8-at fizettem vissza az eredetileg tervezett max. 1,7m helyett. Nem én vagyok az egyetlen akit így megsz***pattak, a nevükben is írom nézz magadba és ne légy tapló, hiszen elvileg nem vagy gomba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!