Mik a Mastercard költségek Maestróval szemben (otp)?
Külföldre akarok utazni, és a foglaláshoz nem fogadják el a Maestro-t, alternatívaként a Matercard-ra gondoltam.
Igy hogy Maestro kártyám van havonta 1460 forintot levonnak összegzett elszámolás miatt a kb 500 forintos sms-díjon felül. Na már most az lenne a kérdésem hogy a Mastercard tipusu kártyával ez az összeg megnövekedne-e?
Elsősorban attól kérdezem akinek ilyen kártyája van az OTP banknál. A hivatalos dokomentumokban fel van tüntetve hogy a kártya éves díja nagyobb de engem nem az érdekel hanem a havi elszámolás. Szóval valaki tud segíteni egy kis információval? :)
A havi díj az a számlavezetési díj. Kártyának éves díja van.
Az OTP-nél van elektronikus (nem dombonyomott) Mastercard. Ugyanannyi a díja mint a Maestronak.
Legalábbis másfél éve amikor még OTP-s voltam így volt.
De ha most már több akkor sem sokkal.
Nem is értem, hogy így miért nem inkább Mastercardot kér mindenki, persze aki ismeri a különbséget. A bank is ajánlhatná azt alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!