Ha a bankszámlámra havi 150 Ft fizetés érkezik, akkor kapok kedvezményt. Kér*ésem az lenne, hogy ellenőrzik, hogy ez a pénzt a munkahelyem küldte, vagy ha pl: egy barátom vagy rokonom küldi, akkor is jó ez nekik?
"ha egy haver beutal"
Hova utal be a haver? Kórházba?
Miért ne lenne jó? És ha csak támogatni akar?
Azt ír be amit akar. Nincs tiltva a munkabér vagy a jövedelem szó!
Ez olyan mintha elmennék sörözni, panaszkodnék majd meghívnám a barátomat egy sörre. Ő meg megveri 2 nap múlva azt akire panaszkodtam.
Ez akkor ezt jelenti, hogy én felbéreltem?
Szerintem nem.
Nem csak azt nézi az OTP, hogy mi van megjegyzés rovatban, hanem azt is figyeli, hogy munkáltatótól érkezzen.
Ne az OTP-nél nyiss folyószámlát, ha nincs jövedelmed, de fontos az olcsó számlacsomag.
Vannak bankok, ahol nem számít, hogy bér, vagy bármilyen külső jóváírás érkezik a számládra, mindenképpen kapsz kedvezményt.
Pl ilyen az ERSTE és ha keresel egy megfelelő közvetítőt, tud neked Privilégium számlát is nyitni, ahol a havi 150E Ft-os külső jóváírással az L csomagban díjmentes a számlavezetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!