Szerintetek ennyi jövedelemből mennyi az az összeg amit "tutira" adna az otp bank lakáshitelre? Határozatlan szerződés nettó 101. 000 ft+családi 12. 000+25. 000 a gyes = durván 140. 000 ft +10 a cafeteria.2.100. 000 lenne amit szeretnénk felvenni.
2-es válaszoló leírta a bank szempontjából lényeges elemeket.
Valóban csak a nettó 101 ezret fogják figyelembe venni.
Viszont, ha van önerőtök, akkor szerintem nem annyira reménytelen (bár tényleg nem sok esély van), mert a 2.2 millió (direkt ráhagytam egy kicsit) 15 évre felvéve csak havi 15 ezer törlesztőt ad ki.
De valóban az a legbiztosabb, ha bemész egy (vagy akár több) bankba érdeklődni.
Addig is itt tudsz nézelődni:
Limit van mennyit írhatok és nem fért ki.
A lakás belülröl szép és 3.700.000 a lakás ára. 51m2
Ebből 150.000 adtunk foglalót=3.550.000
Csok+lakáshitelt veszünk fel. A csok az önerőnk. Van egy kislányunk és megelőlegezve beválalunk 1-et. Így
Kapunk 1.430.000 FT-ot.
Ehez kell még 2.100.000 FT.
Figyeljetek.Tudom hogy kevés a nettóm de nem tehetek róla ha ennyit kapok amit tudok megteszem.Első lakásunk lenne.De itt viszonylag jónak számít ez a nettó sajnos. 2 műszakban dolgozom pásztón.
Ettől jobb állást magamnak itt nem bírok talalni= akkor errefelé egy normális dolgozónak nem adnak hitelt?
Ott tartunk hogy minden papírt beadtunk,kiment az értékbecslő is már. De még nem hívtak a bankból.
Nagyon izgulunk mert már csak az van hátra hogy sikeresen megadják a hitelt.
10 évre fix kamatra van a hitel.
24.000 ft kell fizetni.
Ha nem felelne meg a bank felajánl valamit esetleg? Gondolok itt arra amit a kedves hozzászóló írt hogy ha 15 évre vesszük fel akkor feladják . Vagy valamilyen ajánlatot tesznek. Azóta nehezen alszunk izgulunk nagyon. Gondolom aki ezen végigment tudja milyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!