átvert a hitelközvetítő? Vagy ilyen sokáig tart az mire kiküldik az értékbecslőt? Ez be vet szokás?
Ha a szomszéd nem hitelképes, akkor nem kap hitelt - de ezért nem a hitelközvetítő a hibás, nem az "vert át".
De az is lehet, hogy csak a szomszéd nem adott be minden papírt, amiatt húzódik.
Azt a mondatodat meg végképp nem értem, hogy "nagyon aggódom nem szeretném elveszteni fejem fölül a tetőt !"
Miért vesztenéd el a fejed fölül a tetőt? Hiszen azt írod, akkor lép életbe az eladás, ha a számládra került a pénz.
Ha nincs pénz, nincs eladás... Nem értem...
Ha az OTP-be hiánytalanul beadnak egy hitelkérelmet, akkor kb 1-2 napon belül megy a becslő és ha minden rendben van a hitelképességgel és a becslés eredményével akkor kb 2-3 héten belül már a folyósítás is megtörténik.
Nagy valószínűséggel valami még mindig hiányzik a hitelkérelemhez, de ez 2 perc alatt kideríthető, ha a vevőd bemegy az OTP-be és megkérdezi, mi a helyzet.
Addig az OTP nem fogadja be a kérelmet, amíg valami hiányzik és nem is küldi ki a becslőt, ha nem kértek előzetes becslést. Nekem is vannak olyan ügyleteim, ahol várunk pl a NAV jövedelem igazolásra, mert vállalkozó az ügyfél, olyan ügyletem is van, ahol külföldről várunk még dokumentumokat, mert külföldön él a vevő és onnan igazol jövedelmet, stb, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!