Ellophatják a BKK automatán keresztüli bankkártyás fizetés esetén a kártyaadataimat?
Ma reggel vettem egy havibérletet, mögöttem egy férfi állt, mászkált, azt hittem a buszra vár, de egyikre sem szállt fel. Megvettem a bérletet, utána odament az automatához, valamit csinált vele, mert az automata sípolni kezdett és hangos angol utasításokat adott. A férfi valamit kihúzott a kártya nyílás körül a gépből majd elszaladt.
Kb. 1 órával később jött egy sms, hogy 2830 forint értékben vásároltam, majd egy percre rá egy másik a banktól, hogy letiltották a kártyámat. Felhívtam a bankot, ahol azt mondták, hogy euroban történt egy gyanús tranzakció, ezért zárolták a kártyámat. Kérdeztem az ügyintézőt, hogy ellophatták-e a BKK automatám keresztül a kártyaadatokat, de azt mondta kizárt. Ezen kívül csak a Telekom oldalán szoktam hónap elején befizetni a telefonszámlámat, máshol nem vásároltam soha online.
Szerintetek a Telekomon befizetésnél lopták el az adatokat, vagy előfordulhat a BKK automatával is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!