Funda, abból is a 3%-os hozamú. 6 évre megkötöd,majd 48 hónap után felmondod.
Ennek van a legnagyobb hozama.
Ez attól függ, mekkora összegben gondolkozol, milyen futamidőben, szeretnél-e hitelt is, vagy nem?
Van az a helyzet, amelyikben a funda nyújt jobb konstrukciót és van, amiben az otp. Azért a helyedben kalkuláltatnék egyet az aegon ltp-nél is.
Lakástkarékból nekem az ERSTE csomagját javasolták, lévén a konstrukció az állami támogatás miatt kb. mindenhol ugyanannyi, de állítólag az apróbetűs lehúzásban az Erste a legszerényebb. Én a Fundamentánál voltam, kifutott, elköltöttem, még nem indítottam újat. Jó érzés volt olyan sok pénzt költeni, persze, ha belegondolok, mind az én előre megtakarytott pénzem volt. :)
Fontos megkötés viszont, hogy csak lakáscélra mehet, és ez bennünk igazából csak a költéskor tudatosult. Számlás vállalkozó mindent 26% ÁFÁért csinál, így a 30%-os állami támogatás nem is olyan nagy durranás a végén...
AEGON !!!
Biztosítások is nagyon sok kedvezménnyel tárdulnak, a hozamok meg nagyyon jók !
Fundamenta!
A megtakarításodra a legkisebb kamattal adja a hitelt!
Az Isten mentsen meg mindenkit az uzsorás bankoktól, most és mindörökké, főleg az OTP-től!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!