Mi az a telekód?
Mi az a telekód az OTP-nél?
Nincs bankszámlám az OTP-nél, de a SZÉP kártyám otp-s és aktiváláshoz kéri a telekódot. Akkor mit kell megadni?
Jó tanács OTP-ügyfelek részére:
Ezentól kártyával vásárolni csak telekóddal lehet, tehát az sms-ben kapott ellenőrző kód nem elég. A telekódot telefonon tudod kérni az 13666666-as telefonszámon. Az automatát sajnos végig kell hallgatnod, akármilyen hülyeséget mond. Például azt fogja mondani, hogy hívd az 13666666-as telefonszámot, ami azért hülyeség, mert épp azzal beszélsz. Tehát te hallgasd tovább nyugodtan, és amikor választásra hív fel az automata, üsd be a 2-es gombot, majd megint, amikor választanod kell, a 4-est. Meg fogja kérdezni a bankkártyád utolsó 10 számjegyét, és a számlaszámod utolsó három számjegyét. Ha ezt helyesen beütöd, választhatsz egy telekódot. 3 szájegyet kell megadnod (és megjegyezned), de nem lehet ugyanaz a szám, sem egymás utáni (pl123).Eredetileg az internetes felületeden is be lehetne állítani, de a bénák azt még nem készítették el. az OTP Magyarország legnagyobb, és legszarabb bankja.
Majdnem ráfáztam 3 lehetőségem volt , mert butaságokat írkáltok okoskodtok fontoskodtok .
Hivatalosan a bankszámlaszámod utolsó 3 száma a telekód egyszer használhatod , de igazából még másodszor nem használtam. Csak kaptam sms t változtassam meg xbox
Játékot vettem kártyával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!