Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hallottatok már intercash...

Hallottatok már intercash Hitel intézménytről? Tényleg ilyen alacsony kamattal dolgoznak?

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 20:50
 1/2 Levendula05 válasza:
Hello, valószínűleg ez egy fogyasztói csoport.
2010. máj. 14. 21:10
 2/2 anonim válasza:

Beszervezik az embereket,akik befizetnek bizonyos összeget,ami gyűlik a cégnél,és abból adják meg a pénzt.Elvileg!

Amibe,ha belegondolunk,nem egy jó ötlet,mert ahhoz nagyon sok embernek kéne befizetnie,hogy mindenki annyi pénzt kapjon amennyit szeretne.

De itt egy link,amit ajánlok figyelmedbe:

[link]

Nem konkrétan az Intercash nevű céggel foglalkozik,hanem az,ugyanezen az elven működő fogyasztói csoportokról kaphatsz tájékoztatást.

Kolléganőm tegnap írt alá szerződést egy ilyen csoportnál,és baromira várom,hogy tényleg kap-e pénz.

De azok után,amit olvastam,szerintem felejtős.És még valószínű,hogy azt a 200000 ft is bukja,amit be kellet fizetnie.

Remélem tudtam segíteni.

2010. máj. 27. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!