Bankkartya problema?
Az tortent mult heten hogy egy online focikozvetito oldalnak megadtam (en idiota) bankkartya adataimat es akkor levont 2$-t, na jo mondom tobbet biztos nem fog de ma meg 50$-t vont le a semmiert, csak ugy ! Most mit tegyek ? Otp online odalan nem jelzi ezt a tranzakciot, csak telefonon kaptam ertesitot. Mit tudok tenni ? Mit csinaljak ? Otp-t hivjam fel ? Kerlek csak erre valaszoljatok ! Kerlwk mellozetek a "Te idiota minek adtad meg egyaltalan adataidat ismeretlen, kamu oldalnak, ezt megszivtad" stb valaszokat. En is tudom hogy oltari butasag volt.
Kerlek segitsetek !:(
"Te idiota minek adtad meg egyaltalan adataidat ismeretlen, kamu oldalnak"
Azonnal tiltsad le a megadott bankszámlád!
Ne Párnap után, hanem azonnal!
Mert tényleg "idióta voltál".
Csinálj másik bankszámlád és ne add ki az adataid.
És reklamálj a régi Bankodnál.
PayPalt használj.
Mas megoldas nincs esetleg ? Olyat nem lehet h otp annak az oldal szamlajat letiltja vagy vmi ? Es ugy nem fog tobbet levonni jogtalanul ?
Az a gond h transferwise-n keresztul utaltam haza penzt mivel kulfoldon dolgozom (kb 150e-t) mert nemsoka megyek holidayre es allitolag ma reggel megis erkezik ra. Ha letiltom szamlat akkor azzal a penzzel mi lesz ?
A számla letiltást nem is értem miért javasolta itt valaki.
Kártyát kell letiltatni azonnal és utána nem férnek hozzá többé a számlához.
A netbankban azonnal meg tudod tenni, utána rögtön igényelhetsz új kártyát is.
Hogy vissza lehet-e kérni a cég ÁSZF-e tartalmazza. Próbálj meg rákeresni, hogy mi a vonatkozó szabályzat és ha van rá bármi mód, levelezd le velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!