OTP Jump számlacsomagom van és észrevettem levonnak időnként 3000 Ft-ot. Minek a díja lehet ez?
Korábban nem tűnt fel, de most gyes-en vagyok így kevesebb pénz megy rá, amit majdnem teljesen le is szoktam venni vagy kártyával levásárolni. 1000-2000 ft-kat szoktam rajtahagyni számlavezetési díjra meg ilyenek.
De ma is ráment az utalás,s az utalás összegének kiírja amit kapnom kell, de alatta egy sorral az egyenleg már 3000-el kevesebb. Mindig így jelentkezik, szóval külön sms-t nem kapok a erről a levonásról, csak kevesebb az egyenleg amikor valami más miatt kapom az sms-t.
Visszanéztem a sms-eket és néhány havonta ismétlődik ez.
Gondolom nem bankkártya díj mert az szerintem éves lenne, a számlacsomag leírásaiban meg sehol sem találom hogy mi lehet. Be fogok menni az otp-be más ügyben amúgy is, s megkérdezem, de addig is köszönöm ha valaki meg tudja mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!