Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP Jump számlacsomagom van...

OTP Jump számlacsomagom van és észrevettem levonnak időnként 3000 Ft-ot. Minek a díja lehet ez?

Figyelt kérdés

Korábban nem tűnt fel, de most gyes-en vagyok így kevesebb pénz megy rá, amit majdnem teljesen le is szoktam venni vagy kártyával levásárolni. 1000-2000 ft-kat szoktam rajtahagyni számlavezetési díjra meg ilyenek.

De ma is ráment az utalás,s az utalás összegének kiírja amit kapnom kell, de alatta egy sorral az egyenleg már 3000-el kevesebb. Mindig így jelentkezik, szóval külön sms-t nem kapok a erről a levonásról, csak kevesebb az egyenleg amikor valami más miatt kapom az sms-t.

Visszanéztem a sms-eket és néhány havonta ismétlődik ez.

Gondolom nem bankkártya díj mert az szerintem éves lenne, a számlacsomag leírásaiban meg sehol sem találom hogy mi lehet. Be fogok menni az otp-be más ügyben amúgy is, s megkérdezem, de addig is köszönöm ha valaki meg tudja mondani.

2017. ápr. 4. 09:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az egyenleged úgy módosulhat, ha van hozzá egy mínuszos vagy pluszos tranzakció. Olyan nincs, hogy az OTP módosítja az egyenlegedet mindenféle nyomon követhetőség nélkül. A tranzakciók pedig rajta vannak a számlakivonaton, ahogy a nyitó és a záró egyenleg is, és te magad is kiszámolhatod az előbbi állításomat: ha a nyitó egyenleghez hozzáadod a pluszos tételeket, levonod a mínuszosakat, akkor a záró egyenleget kell kapnod.
2017. ápr. 4. 15:49
 12/12 kasz gyu ***** válasza:
Egy ideje tőlem is vonnak havonta 1000-et, "összegzett elszámolás címen". Ebbe sok féle költség lehet, de azt, hogy melyik, csak a fiókban tudják megmondani.
2017. ápr. 5. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!