Mást is lehúzza az OTP junior számlája?
A mobilra küldött üzenetekért is költséget számol fel.
1 hónap alatt ez 43 forint (4 üzenet). Jó, ez nem olyan sok, ahhoz képest viszont igen, hogy elméletileg teljesen ingyenes.
Felnőtteknek, más számlacsomagban sokkal több az sms-díj.
Amúgy nézek hülyén és nem tudom megfejteni, hogy 4 üzenet hogy jön ki 43 ft-ra? Miért nem 44 ft?
És igen, mást is lehúz: mi is kötöttünk, betettünk pénzt rá, nem is néztünk rá egy darabig, majd másfél év múlva úgy 1500 ft-al kevesebb volt. Hűűű, rohantunk a fiókba, átíratni a számlacsomagot. (nem emlékszem már rá, hogy mi a csuda volt,- nem sms- de valami havi 100 ft körül vontak valamit.)
Junior számlám volt régen és soha nem volt ingyenes az sms. Sőt, a pénzfelvétel díja a Junior számla esetében az egyik legmagasabb.
Van egy olyan érzésem, hogy nem olvastad el a szerződést, mielőtt aláírtad.
Nem ingyenes havonta egyszer a pénzfelvétel junior-al?
Ha nem, akkor mennyi a díja?
Tudsz te egyáltalán valamit?
Már nem tudom, mert nekem nincs ott számlám, 8 éve van annak, hogy megszűnt. Te viszont bármikor felemelheted a telefont és megkérdezheted, ahogy az sms-lemondást is, illetve elolvashatod a szerződést, amit aláírtál.
(segítek: telefonon mindent elintézhetsz)
9.: Jól van, ne húzd fel magad, nyugi!! :)
Gondoltam hátha tudja valaki, és akar is segíteni, nem kötelező válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!