Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mást is lehúzza az OTP junior...

Mást is lehúzza az OTP junior számlája?

Figyelt kérdés

A mobilra küldött üzenetekért is költséget számol fel.

1 hónap alatt ez 43 forint (4 üzenet). Jó, ez nem olyan sok, ahhoz képest viszont igen, hogy elméletileg teljesen ingyenes.

2017. ápr. 3. 08:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Felnőtteknek, más számlacsomagban sokkal több az sms-díj.

Amúgy nézek hülyén és nem tudom megfejteni, hogy 4 üzenet hogy jön ki 43 ft-ra? Miért nem 44 ft?

És igen, mást is lehúz: mi is kötöttünk, betettünk pénzt rá, nem is néztünk rá egy darabig, majd másfél év múlva úgy 1500 ft-al kevesebb volt. Hűűű, rohantunk a fiókba, átíratni a számlacsomagot. (nem emlékszem már rá, hogy mi a csuda volt,- nem sms- de valami havi 100 ft körül vontak valamit.)

2017. ápr. 3. 09:06
 2/11 Koplárovics Béci ***** válasza:
Mint ahogy a számlacsomag tájékozatója is írja, maga a szolgáltatás (a lehetőség, hogy küldenek SMS-t) az ingyenes, viszont az üzenetekért fizetni kell. Erről valószinűleg tájékoztattak (vagy legalább benne volt a szerződésben, amit a szüleid, vagy te aláírtatok), és elfogadtad. Az, hogy nem (így) értetted meg, az nem hinném, hogy a bank hibája. Máshol is kell fizetni az SMS-ekért (kivéve ha fizetsz valami díjat azért, hogy ne kelljen - bizonyos mennyiségű SMS fölött megérheti). Sajnos az OTP-nél nincs olyan lehetőség, hogy ne SMS-t küldjön, hanem pl egy saját alkalmazásba küldjön e-üzenetet, pedig ez egy hasznos dolog lenne. A Gránit banknak van ilyen szolgáltatása, másnak nem tudom.
2017. ápr. 3. 09:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Számlatörténetben 3x11 forint, és egy mostani sms-re 1x10 forintot számláztak.
2017. ápr. 3. 09:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez nem lehúzás, az SMS-nek mindig van díja. A számlavezetés az ingyenes, nem pedig minden.
2017. ápr. 3. 09:38
 5/11 anonim ***** válasza:

Junior számlám volt régen és soha nem volt ingyenes az sms. Sőt, a pénzfelvétel díja a Junior számla esetében az egyik legmagasabb.

Van egy olyan érzésem, hogy nem olvastad el a szerződést, mielőtt aláírtad.

2017. ápr. 3. 09:40
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem ingyenes havonta egyszer a pénzfelvétel junior-al?

Ha nem, akkor mennyi a díja?

2017. ápr. 3. 10:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Mondd le az SMS szolgáltatást, felesleges.
2017. ápr. 3. 11:26
 8/11 A kérdező kommentje:
7.: Hogyan lehet lemondani?
2017. ápr. 3. 11:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Tudsz te egyáltalán valamit?

Már nem tudom, mert nekem nincs ott számlám, 8 éve van annak, hogy megszűnt. Te viszont bármikor felemelheted a telefont és megkérdezheted, ahogy az sms-lemondást is, illetve elolvashatod a szerződést, amit aláírtál.

(segítek: telefonon mindent elintézhetsz)

2017. ápr. 3. 14:51
 10/11 A kérdező kommentje:

9.: Jól van, ne húzd fel magad, nyugi!! :)

Gondoltam hátha tudja valaki, és akar is segíteni, nem kötelező válaszolni.

2017. ápr. 3. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!