Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP Junior számlám mínuszba...

OTP Junior számlám mínuszba van. Mennyit kamatozik vagy hogy van ez?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap még csak 127ft volt rajtam most meg mínusz 544ft van rajta. Kamatozik egy idő után? Ha kapok rá pénzt akkor levonja a kapott pénzből? Még csak tanuló vagyok ösztöndíjat kapok és nem tudom hogy megy ez.
2017. márc. 30. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Persze, hogy kamatozik: MÍNUSZBAN, tehát egyre kevesebb pénzed lesz.

Ha most kapsz rá 600Ft-ot, akkor +56 Ft-ban fog állni, ami már pozitívban kamatozik. (nyilván kb. 0,5 Ft-ot)

2017. márc. 30. 13:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Ma délután utalják az ösztöníjat akkor már nyugodtabb leszek és mostantól minimum 1000ft-ot mindig rajta hagyok.
2017. márc. 30. 13:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nincs rajta 5-10 millió forint, a költségek magasabbak lesznek mint a kamat. :)
2017. márc. 30. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!