Melyik banknál vehetek föl személyi kölcsönt 18 évesen? Vagy a 18 éves az nem ember mert megízhatatlan és általánosítani kell?
Igen, altalanositani kell. Ez az, haborodj csak fel, sirj az ugyfelszolgaaltosnak, verd az asztalt a bankban, hogy de neked KELL az a hitel mert muszaj autot venned/szamitogepet bovitened/Amerikaba utaznod, akkor biztosan megkapod.
A bank sajat magadtol akar megvedeni, hogy ne dolj be a hitellel az elso 4 honapban. 18 evesen se stabil munkahelyed, se vagyontargyad amire jelzalogot tehetnel, tehat, meselj csak, mi lenne a biztositek hogy vissza is fizeted?
"Vagy a 18 éves az nem ember mert megízhatatlan és általánosítani kell?"
Ne aggódj, nem csak a 18 évesnek nem adnak.
Havi 200 ezer ft érkezik a számlámra és nem kaptam folyószámla hitelkeretet, mert KATA-s vagyok, 6 éves a vállalkozásom, viszont a beérkező pénzt nem úgy hívják, hogy "munkabér". (ja, és nem 18 éves vagyok, ellenben kb. 20 éve vezetem náluk a számlámat :-( )
kamu kérdés...:D
ha nem lenne az, akkor viszont egyértelmű én sem adnék neked egy fillért se, ha szerinted olcsóbb az autót tankolni, fenntartani plusz hitelt fizetni, mint egy havi budapest bérlet...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!