Ma délután meddig érdemes várni az utalásra?
Úgy tudom, valamikor fél 5 környékén indítják az utolsó utalásokat/elszámolásokat a bankok.
Nekem egyszer legnagyobb megdöbbenésemre (akkor még nem tudtam ezt az időpontot) - olyan 5óra-fél6 körül jött, de sajnos nem tudom pontosan. 6 után már egészen biztosan nem jön. (kivéve, ha mindketten OTP-sek vagytok és mindkettőtöknek van bankkártyája - de esetetekben ez nyilván nem áll fent, mert saját bankban azonnal teljesül az utalás)
Amúgy nem igazán értem, miért várod annyira azt az utalást - hiszen még ha fel is tudnád adni ma a cipőt, az semmit nem fog mozdulni hétvégén. Én ilyenkor eleve megírom a vevőnek, hogy hétfőnél hamarabb nem tudom feladni (még ha megjön az utalás, akkor sem)
Már csak azért sem, mert nem szeretem, ha egész hétvégén a postán parkol a csomag... (hallottam pár "rémtörténetet" :-) )
2-es, pedig már nem is 4 óra, hanem 2 óra a "limit" - és nem szeretek vitatkozni, de ez tutira nem állja meg a helyét, hogy másnapra ér oda az utalás.
Bankon belül azonnal, más banktól 2 -max 4 óra. Persze, ha valaki du. 2-kor utal, a bankok meg 4-ig vannak nyitva, akkor benne van a pakliban a másnap - illetve most péntek lévén a hétfői megérkezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!