Német dogot lehetne-e a nagy szeretet igénye miatt úgy tartani, hogy reggeltől kb délután 3-4-ig suliban vagyok? Illetve, hogy a hímet érdemes-e herélni? Esetleg van még más érdekesség, vagy fontos tudnivaló?
Nekem volt német dogom panelban. Ha minden nap elviszed sétálni 1-2 órát és engeded szabadon futkározni, játszani más kutyákkal, illetve megneveled, akkor egy óriási szeretet golyót kapsz cserébe és nagyon hálás lesz, hogy bent lakhat a gazdival. Abban az esetben, ha feltud állni és megtud fordulni a saját tengelye körül:D
Arra figyelj, hogy a növekedési időszakban adj neki vmilyen ízületvédő és csonterősítő készítményt.
Ha szüleid sincsenek itthon,se másik állat sincs,akkor semelyik állatnak nem tesz jót!
Minden kutyára igaz,hogy kik kell elégíteni a mozgásigényét,akkor lesz boldog és nyugodt.Ez alól a dán dog sem kivétel,tehát ha van időd/lehetőséged az 1-2 órás sétákra,futtatásra,akkor nem olyan nagy gond
(2vagyok) Ajánlott az ivartalanítás mindkét nemnél.
Nem lesz semmi baja, ha egyedül lesz annyi időt, ha megvan a napi mozgása, akkor ezt valószínűleg átalussza:)
Illetve legyenek játékai egy-két rágóka, labda, plüss stb és akkor nem fog unatkozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!