Ha nem tudok bemenni a bankba, hogy utaljak hogy tudnám megoldani?
Figyelt kérdés
Na szóval nekem nincs bankkártyám se számlaszámom, semmi. Barátomnak van az OTP-nél. Viszont ott meg nincs engedélyezve, hogy interneten keresztül is tudjon utalni. Bemenni nem tud, mert egyik nap se végez olyan korán, hogy még nyitva legyen. Egy Cib bankos számlaszámra kellene utalnom úgy, hogy hétvégéig megkapják a pénzt. Na szóval úgy meg tudom oldani, hogy bemegyek egy Cib bankba és ott kitöltök egy csekket és úgy befizetem vagy ez nem lehetséges?2017. jan. 30. 18:24
1/3 anonim válasza:
Ha nincs számlád, akkor sehogy sem tudsz utalni.
A CIB bankban valóban be tudsz azonban az adott számlára fizetni, ehhez nem kell csekket kitölteni, csak odaadni a pénzt és a személyit. Javasolt értesíteni az embert, hogy befizetsz, nem pedig utalsz.
2/3 A kérdező kommentje:
És hogyha bemegyek és elküldöm nekik befizetéskénk akkor ott lehet ilyen közleményszerűséget beírni?
2017. jan. 31. 11:54
3/3 anonim válasza:
Próbáld ki, remélhetőleg lehet. Utalni semmiképpen sem tudsz, azt csak a barátod tudna, mert utaláshoz számla kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!