Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mikor utalják a diákhitelt?

Mikor utalják a diákhitelt?

Figyelt kérdés
15.e szombatra esik így elvileg utalnak pénteken? Viszont a szombat most munkanap a 31.ét kell ledolgozni ilyenkor mivan?
2016. okt. 10. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
15-e banki munkanap, akkor fog érkezni a diákhiteled.
2016. okt. 11. 09:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ! ;)
2016. okt. 11. 18:33
 3/6 anonim válasza:
Egyébként nektek mi a státusza jelenleg? Nekem még mindig "feldolgozás alatt", to egyeztetésnél (lekérdezések) meg azt írja hogy "beiratkozott".
2016. okt. 12. 13:32
 4/6 anonim válasza:
Az előző vagyok. A mai napon változott "folyósítható" állapotra.
2016. okt. 12. 17:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez érdekes lesz, mert pl. a K&H-nál a 15-én indított utalásokat a közleményük szerint csak 17-én (hétfőn) teljesítik, úgyhogy én nagyon remélem, hogy már pénteken megérkezik a dh összege.
2016. okt. 12. 21:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: elvileg mégis a számlán lesz szombaton, mert pénteki utalási rend szerint dolgoznak a bankok.
2016. okt. 12. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!