"Halihó bankárok! " - Botrány a Portfólió hitelezési konferenciáján? https://www.facebook.com/hirtv/videos/1168803429804885
Értem köszi!
És az úriembert hogy hívják? TV2-ben láttam vagy csak nagyon hasonlít valami tévésztárra?
Póka László, az uriember, a Nem adom a Házamat MOzgalom volt a rendezvényen.Ő a vezetője.
Azért kijavítanám az egyik hozzászólást annyiban, hogy nem azért vettünk fel deviza nyilvántartású hitelt, mert kiröhögtük a szomszédot, hanem mert a bank megvezetett. NEkem majd egy éven keresztül bizonygatták, hogy nincs mitől félnem, hogy a tresaury csoportjuk kezeli a kockázatot.Hogy ez egy speciális terület, és ha nem bízom a bankomban, akkor ne vegyek fel hitelt. Nos akkor még volt bizalom.És mert olyan sok ember vette fel, a kormányzat semmit nem csinált, hát elhittem, hogy tényleg vannak olyan speciális területei a életnek, melyhez az én tudásom kevés. Nem hittem el, hogyha ez átverés lenne, akkor fél MO.gal meg merik csinálni. Hát megmerték csinálni. Mindig tanul az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!