Elhagytam az OTP-s kártyámat amin az azonosító volt rajta amivel a neten megtudom nézni a bankszámlám egyenlegét. Nagy baj? Kérhetek másikat?
Én nem ide írogatnék, hanem soron kívül hívnám a bankot, hogy tiltsák el átmenetileg a hozzáférést.
Gondolom, csak belépni tud vele, utalni nem de akkor is sok információt kap a pénzügyeidről.
Én BB-nél vagyok, az sms-ben ad kódot tranzakciókhoz. Gondolom az OTP-nél is van hasonló. Szóval kifosztani nem tud, de kell, hogy lássa a dolgaidat?
Attól függ...
Ha csak a belépési azonosítódat ismeri, akkor még nem feltétlenül tud belépni - ugyanis az összes beírt adat után (azonosító, számlaszám, jelszó) még a telefonra érkezik egy sms a belépési kóddal. Mivel a telefonodat nem hagytad el - reméljük - ezért a belépő kód nélkül nem tudnak belépni a netbankba - egy esetet kivéve. Van valami újabb kreálmány, valami egyszerűsített belépés vagy elektronikus azonosító, vagy mi a csuda, de ezt nem követtem, mert nem akartam ilyent. Ha ilyened van, akkor lehet, hogy be tud lépni, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!