Nem kérdezhetem le a számlaegyenlegemet 6 hónapnál régebbről?
Én sem értem, hogy a Bankok miért nem képesek megkülönböztetni a kevés tranzakciót forgalmazó lakossági és kisvállalati, EV, bt-k, kis kft-k számláit a sok tranzakciós számláktól és miért kell még mindig 2017-ben is szánalmasan primitív 30 napos lekérdezésekkel idegesíteni és lekorlátozni a számlatulajdonost.
Pénzforgalmai számla nagyon sok embernek csak azért van, mert a NAV kötelezi őket, miközben akár 70 ezer forintba is bele kerül teljesen feleslegesen évente a fenntartásuk.
Az ERSTE bank, akik az egyik legszánalmasabb online banki felületet nyújtják, például olyanokkal idegesítik az ügyfelet, hogy ha le akarsz kérdezni egy 31 napos hónapot, van bőr a képén a webes felületnek pop-up ablakkal idegesíteni, hogy CSAK 30 napot tudsz lekérdezni.
Nem kijavítja automatikusan 30 napra, ha már ekkora xar az egész, hogy nem tudsz többet lekérdezni, hanem felugró ablakkal felbosszant.
Ezt tolják 10 éve a nyomorék ERSTE bankos informatikusok.
De ennél durvább apróbb dolgok is vannak, pl. a vállalti netbank felületen nincs munkamenetet jelző visszaszámláló, a lakosságin van, 15 perc után hogy kiléptet, nem lehet lekérdezni például éves adóbevalláshoz a bevételeket egy gombnyomással, és sorolhatnám mekkora trágya az egész ERSTE netbank.
Kíváncsi vagyok mennyiért lógatják a lábukat azok a szerencsétlenek, mind az informatikusok, mind a vezető beosztású IT-sek, akiknek minimális követelményük sincs. "Működik, aszt jóvanazúgy!"
Ha levelet írsz nekik, NEM VÁLASZOLNAK, javaslatot tenni, hogy mit kellene javítani a netbank felületen nem lehet tenni, meg sem kísérli a szerencsétlenje, hogy oda baxxon egy ingyenes űrlapküldési lehetőséget, hogy elmondja neki, még egyszer mondom INGYEN a szla.tulajdonos, hogy mi az Istenre van szüksége egy netbank felületen.
Egyszerűen felháborító az ami a bankok oldalán megy, hogy 10 év alatt sem voltak képesek megoldani alapvető elvárásokat.
Ja és persze arra milliárdokat szórnak el, hogy a TV-ben reklámozzák magukat, hogy "Az év bankja az ERSTE"
Kirúgni az összeset egytől-egyig!
A minap volt egy ilyen kérdés, igaz, az OTP-re - Állítólag a Számlakivonatok, Szerződések, dokumentumoknál meg lehet nézni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugye..
De most megpróbáltad a számlakivonatokat megnézni? Letölthetőek?
Igaz és másik banknál vagyok, de nekem évekre visszamenőleg le lehet tölteni, csak le kell hívni őket. Nincs ott automatikusan az összes. Vagyis a rendszerben ott van, csak nem látható az összes, csak amit lehívsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!