Tartozásom van és nem tudok fizetni és nincs s nevemen semmi, gyesen vagyok abból is tiltanak le?
Szóval akkor mindegy hogy át veszem vagy nem veszem át a levelet?
Én úgy tudtam hogy ha nem veszem át akkor vissza küldik a faladónak. Nem így van?
ha 2× nem kerül kézbesítésre, akkor törvény szerint kézbesítettnek tekintik
gyesből nem tiltanak, de ha számlára érkezik szó nélkül inkasszálni fogják
ingó vagyonod nyilván van...ha más nem a gyerek babakocsiját, de valamit vinni fognak
menj be a bíróságra és tárgyaljátok le a fizetés részleteit, mielőtt hatalmasra nő a tartozás
gyerek babakocsiját, tv-t, hűtőt, mosógépet nem szoktak elvinni a végrehajtók, semmi olyat, ami egy normális, átlagos élethez kell.
de azért inkább tényleg intézkedj. nem jársz jobban, ha hagyod magától hadd bonyolódjon, sőt.
és a gyest tényleg kérd át gyorsan csekkesre, ez nekem nem jutott eszembe, de ha incassózzák, akkor nem tudod felvenni. csekkel viszont megkapod gond nélkül továbbra is.
Köszi mindenkinek a választ
Rohadt volt pasim miatt szívok neki lett fel véve a kölcsön , de az Én nevemre nekem abból egy forintom nem származott
És ha a bankot hívom az már nem segít a dolgon?
Csak az a bajom azzal is hogy 5 ezret tudnák havonta fizetni, de az nekik nem elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!