Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Tartozásom van és nem tudok...

Tartozásom van és nem tudok fizetni és nincs s nevemen semmi, gyesen vagyok abból is tiltanak le?

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 07:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ha férjhez is megy, a férjétől nem vonhatnak semmit!
2010. máj. 5. 11:31
 12/16 A kérdező kommentje:

Szóval akkor mindegy hogy át veszem vagy nem veszem át a levelet?

Én úgy tudtam hogy ha nem veszem át akkor vissza küldik a faladónak. Nem így van?

2010. máj. 5. 11:40
 13/16 anonim ***** válasza:

ha 2× nem kerül kézbesítésre, akkor törvény szerint kézbesítettnek tekintik

gyesből nem tiltanak, de ha számlára érkezik szó nélkül inkasszálni fogják

ingó vagyonod nyilván van...ha más nem a gyerek babakocsiját, de valamit vinni fognak

menj be a bíróságra és tárgyaljátok le a fizetés részleteit, mielőtt hatalmasra nő a tartozás

2010. máj. 5. 12:03
 14/16 anonim ***** válasza:

gyerek babakocsiját, tv-t, hűtőt, mosógépet nem szoktak elvinni a végrehajtók, semmi olyat, ami egy normális, átlagos élethez kell.

de azért inkább tényleg intézkedj. nem jársz jobban, ha hagyod magától hadd bonyolódjon, sőt.

és a gyest tényleg kérd át gyorsan csekkesre, ez nekem nem jutott eszembe, de ha incassózzák, akkor nem tudod felvenni. csekkel viszont megkapod gond nélkül továbbra is.

2010. máj. 5. 12:07
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ

Rohadt volt pasim miatt szívok neki lett fel véve a kölcsön , de az Én nevemre nekem abból egy forintom nem származott

És ha a bankot hívom az már nem segít a dolgon?

Csak az a bajom azzal is hogy 5 ezret tudnák havonta fizetni, de az nekik nem elég

2010. máj. 5. 12:26
 16/16 anonim ***** válasza:
sajna az a helyzet, ha a hitelszerződésen úgy szerepel a neved, mint adós, vagy adóstárs, vagy talán ha kezes voltál, akkor fizetési kötelezettséged van. hiába nem láttál a pénzből semmit sem.
2010. máj. 5. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!