Cofidis áruhitelre szeretnék számitógépet venni! Mik a követelmények?
5 hónapja dolgozok, a keresetem a minimál bér (74 000) fölött egy kicsit (85 000 körűl max.)... 18 hónapra szertnék 250 000 ft értékű asztali pc-t venni 25% thm-el, így a törlesztő részlet 20 000 körűl van.
Viszont a feltételekről nem találtam semmit. Szerintetek megadnák?
1,9,10-nek maximálisan igaza van.
1. - Dolgozom a számítógéppel, mégis használtan vettem 30 ezerért, 2.3-as procival - szóval még gyors is :-)
2. - Cofidis áruhitelnél van sokkal kedvezőbb, nem 25%-os THM-es áruhitel (szóval már megdőlt, hogy átlátod a helyzetet)... pl. ez itt, még pár napig, de többször is szokott lenni, majdhogynem folyamatos:
3.- "semmilyen kockázatot nem vállalok" tényleg nem látod át a helyzetet, ugyanis MINDEN hitellel vállalsz kockázatot. Akkor mondhatod, hogy nem vállalsz kockázatot, ha KÉSZPÉNZben, egyben kifizeted. Csak egy példa - Veled ne történjen meg: ismerősöm 23 éves fia estéről reggelre stroket kapott, fél oldala lebénult, 1 év alatt annyit tudtak elérni, hogy már meg tud fogni egy fél literes palackot. Másik ismerősöm 30 éves lánya Angliában, a testvérénél kapott stroke-t, egy nyári látogatás alatt. Harmadik ismerősöm 40 éves lányánál rákot diagnosztizáltak egyik pillanatról a másikra. Szóval nincs védelem - bárki, bármikor megbetegedhet, akár tartósan.
4.- ha 85 ezer ft-ot keresel és a szüleidnél laksz, akkor kb. 4-5 hónap lenne összerakni ezt a pénzt - és akkor még a rezsibe is beleadtál...
Tudod, a 10-es ezt is írta és erre is vonatkozik, hogy igaza van (tehát magyarra lefordítva: ha a munkád miatt kell ilyen gép, az más):
"Ha esetleg főhősünk egyéni vállalkozó, aki megrendelésre CAD tervezéssel és modellezéssel foglalkozik, azaz termelőeszköz számára a negyedmillás gép, akkor elnézést kérek, ez esetben ez valóban szükséglet."
De úgy látom, Te is az a fajta kérdező vagy, aki a segítő szándékot nem látja meg - Tesco áruhitel - csak azt nézi, mibe lehet belekötni, lehúzni.
Részemről befejeztem, menj a saját fejed után.
Na jó, még egy kis segítség (némi élcbe csomagolva), mert azt kérdezted, mik a feltételek:
Amúgy roppant nehéz volt kikeresni: nekem elsőre ment, egyetem nélkül is :D
Baloldalt:
"ÁRUHITEL IGÉNYLÉS FELTÉTELEI
18. életév betöltése
Európai Uniós állampolgárság
Állandó magyarországi lakcím
Rendszeres minimum nettó 65 000 forintos jövedelem
Saját telefonos elérhetőség
A hiteligénylő nem szerepel aktív adósként a KHR listán
Kapcsolódó Dokumentumok... és felsorol rengeteget"
Köszi a választ... Ja és am 10esnek egyébként ment a pont :D
Még vissza térve az előző válaszodhoz: A tescoban árulnak rendes asztali pc-ket? Mert a katalógusaikban nem szerepelnek... :/
De az a baj, hogy azt nem találom a cofidisnél, hogy hány hónapja kell dolgoznom. Gondolom és remélem 3. Na mind1, majd felhívom Őket.
Mindenkinek köszi a választ amúgy!
Szerinted, hol tudok hitelre venni akatrészeket?
Amit találtam gépet cofidises lehetőséggel az elég korrekt, éppen, hogy csak túl árazott. Valamint a THMet azt betudom annak, hogy cserébe 4-5 hónappal használhatom, minthogy lenne rá pénzem egyszerre fizetni. És én nem akartam a Tescoban venni, nekem is elég abszúrd, pl. a media marktos ajánlatokat is megvetem, mert undoritó, hogy lehúzzák a hozzá nem értőket.
De azért -mivel az előző válaszoló írta, megjegyzem ezt normálisan, segítő szándékkal-, gondoltam a tescos ajánlatokat is elolvasom (mivel eddig még nem találkoztam velük).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!