Érdemes kivetetni a vesémet, hogy vissza tudjam fizetni a diákhitelt?
Ez is Te vagy?
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugye..
Ha nem, akkor olvasd el a 3-as hozzászólást, ott és még utána is pár helyen elég részletesen le van írva, mit tudsz tenni...
Igazán vicces vagy, de ha diplomás létedre 2M Ft diákhitel tartozás visszafizetése beláthatatlan tehernek tűnik, akkor a diplomádat kellene inkább visszaadnod, mert felesleges volt megszerezni, a vesédet viszont ne kockáztasd, annak még hasznát veheted:).
Tréfát félretéve, hidd el, nem olyan tragikus a helyzeted, mint ahogy most gondolod. Drága a tanulópénz, ezt elismerem, de nagyon hasznos lenne elgondolkozni azon, min kellene változtatnod annak érdekében, hogy kimássz az anyagi gödörből. Lehet, hogy piacképes szakmát kell tanulnod, vagy ideiglenesen külföldre menni dolgozni. Számos variáció jó lehet, a lényeg, hogy megoldást keress és ne kibúvót.
Ezt nem értem. Nem volt havi 11-12 ezer forintotok a törlesztésre? Ugyanis a diákhitelt nem EGYBEN kell visszafizetni, ha nem havonta részletekben. A részlet nagyságát te határozod meg, a diákhitel központ csak a minimumot határozza meg. Azt hiszem a minimálbér 7-8%-a.
Én is diákhitelből finanszíroztam az egyetemem, kb. 2 milliós adósággal kezdtem az életet. Szar érzés volt, de 6 év alatt visszafizettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!