Kérhetem a fizetésemet a párom bankszámlájára?
Figyelt kérdés
Nekem nincs saját bankszámlám. Még nem vagyunk házasok.
Köszi:)
2016. dec. 16. 19:15
1/8 anonim válasza:
Természetesen igen. A munkáltatódnak csak egy bankszámla számra van szüksége ahova a keresetedet utalhatja majd. Az hogy az a bankszámla szám kinek a nevére szól, teljesen mindegy.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2016. dec. 16. 19:22
3/8 anonim válasza:
Igen, az én fizetésem a párom számlájára megy és társtulajdonos sem vagyok
4/8 anonim válasza:
Egy bankszámlát nyitni semmiből nem tart.
Ma már, sőt már jó ideje, természetes, hogy valaki rendelkezik vele.
Sokkal egyszerűbb lenne neked is.
Ettől függetlenül csináld úgy ahogy lehet és neked megfelel, de szerintem evidensnek kellene lennie a saját számlának.
5/8 A kérdező kommentje:
Egyetem mellett "negyedállásban" leszek. Kb 20 ezer forintról van szó havonta.
2016. dec. 16. 22:29
6/8 A kérdező kommentje:
Megkérdezem, hogy kp-ban lehet-e kérni
2016. dec. 16. 22:33
7/8 anonim válasza:
Havi kb. 500 ft-nak megfelelő összegért (számlavezetési díj) semmiképpen nem akarnék annyira kiszolgáltatott lenni, hogy mások számláján tartsam a pénzem.
Sőt, ha egyetemista vagy, akkor az OTP Juniornak ingyenes a számlavezetése - semmiből nem állna nyitni egyet.
8/8 A kérdező kommentje:
Idős vagyok a junior kártyához:(
Nem hinném, hogy akkora függés lenne, ha annak érezném lenne számlám.
2016. dec. 17. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!