Hogyan jelentsem fel a diakhitel kozpontot?
Azert mert felvettem diakhitelt 9 evvel ezelott azota torlesztem amiota befejeztem a sulit egy honapot sem hagytam ki es most neztem a zaro egyenlegem es latom, hogy a havi 8400Ft-nak a 75%-a ugyleti kamatra megy.
Eredetileg 1.200.000Ft-ot vettem fel abbol most van 3 million. Visszafizettem mult evben 1.600.000Ft-ot elotorleszteskent de az, hogy egesz evben 34.000Ft-ot csokkenjen a tokem as mar tul keves.
Aki analfabéta meg is érdemli.
A válasz amúgy egyszerű: Tök mindegy hogyan "jelented fel" őket, csak azt befolyásolja, hogy nagyon röhögnek ki vagy csak szánalmasan.
Itt talan kitudod szamolni hol a hiba (bar nekem ugy tunik hogy nincs hiba):
Nezd meg, lehet hogy tudsz valami kamat tampgatasra jelentkezni
Szerintem inkább az egykori magyartanárodat jelentsd fel, aki nem tanított meg olvasni és egy szöveget értelmezni.
Aláírtad, hogy ezeket a feltételeket vállalod, akkor most nincs min csodálkozni.
Te vagy a tagnap kijött PISA felmérés eredményének ékes bizonyítéka. Igazi funkcionális analfabéta, de legalább önérzetes.
Atya világ! Remélem humán diplomád van, mert a matek tanárod biztosan sírva fakadna, ha ezt a kérdést meglátná.
Olvass utána, mit jelent a kamatos kamat, mit jelent az "annuitás" kifejezés, de még jobb, ha keresel az ismerőseid között egy pénzügyi matekhoz picit is értőt és megkéred, magyarázza el neked, hogy működnek a hitelek (nem csak a diákhitel, hanem az ÖSSZES így működik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!