Bankkártyás fizetés vásárláskor, hogyan?
Rendeltem egy telefont, és azt írták, utánvétes fizetés lehetséges bankkártyával is.
Kövezzetek meg, de én még sose fizettem csak készpénzzel.Ezért nem tudom hogyan kell.beleteszem a kártyát a kütyübe,beütöm a pin kódot,és hogyan tovább?
A másik.Ilyenkor levonnak valamit?Mert már hó vége van,és a 2x ri ingyenes készpénzfelvételen már túlvagyok.
Vagy ilyenkor a vásárlás nem számít annak?
Meg úgy általában a bolti vásárlások?
Köszi a normális válaszokat előre is.
Ez egy viszonylag új szolgáltatás itt Magyarországon, hogy egyes futárcégeknél már bankkártyával is lehet fizetni az utánvétet. Viszik magukkal a mobil terminált, és azon tudsz fizetni. Nem kell aggódni, hogy fog menni, a futár érteni fog hozzá (a PIN kódodra viszont szinte biztosan szükséged lesz).
A kártyás vásárlás nem minősül készpénzfelvételnek, ezért nem kell utána fizetni semmit. Ez ugyanolyan, mintha egy boltban fizetnél kártyával, ott sem kell fizetni a kártyás vásárlás után (legalábbis én nem tudok olyan bankról, amelyik ezért kérne pénzt, emlékeim szerint nem is lenne szabályos).
Köszönöm a válaszokat!Ment a zöld kéz!
Amúgy a K& H nál vagyok, és már fenntartással kezelem az ügyeit..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!