Bankkártyás fizetés név nélküli kártyával?
Az a helyzet, hogy fizettem egy VISA Electron kártyával az OTP-s kártyás fizetős felületen (egy díjnetes UPC számlát). Ezen a kártyán viszont nem volt név, és a név mező kitöltése nélkül a kártyás fizetős felület nem akart továbbengedni. Úgy oldottam meg, hogy beírtam a kártyatulajdonos nevét (tesóm nevét), a többi adatot meg mindet helyesen megadtam. Azt írta ki a rendszer, hogy a tranzakció sikeres volt, szóval elfogadta a kártyát. Visszautasíthatják még utólag, illetve lehet ebből valami gond?
Köszi!
Bankkártyákon illetve hitelkártyákon mindig van név.
A fizetőfelületek nevet nem is mindig kérnek, ha kérnek akkor viszont azt hittem, hogy az összes többi adattal együtt annak is passzolnia kell.
Persze simán lehet, hogy mivel a kártya tényleg azé akinek a nevét megadtad, a bank egyezőnek találta az adatokat és engedte a műveletet.
Melyik bank bocsátotta ki a kártyát? Életemben nem hallottam még, hogy a kártyabirtokos neve ne lenne rajta.
Köszi a választ!
Külföldi a kártya (szlovákiai), itt nincs rajta mindig a név, csak aláírás a hátulján.
Aki még tud valamit, az írjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!