Mi történt a Fundamentával?
Folyamatban lévő ügyem miatt már múlt héten is többször hívtam őket, már akkor sem tudtak semmi konkrét információt adni, azt mondták telefonáljak ezen a héten.
Nos, ma eddig összesen négyszer hívtam őket, egyenként 20 percen túli várakozási idővel, de nem veszik fel.
Nagyon idegesítő, mert az ügyemet meg intézni kéne, de konkrétan egy hete nem tudom intézni.
Nem tudja valaki mi történhetett?
A Fundamentának csak egy ügyfélszolgálata van, az is Bp-en, én meg kb 250 km-re vagyok onnan, úgyhogy ez nem járható.
Múlt héten többször beszéltem velük, semmiben nem tudtak konkrét információt adni a kérdéseimre, azt mondták ezen a héten telefonáljak újra.
Ma, eddig összesen 7-szer próbáltam, a legrövidebb várakozási idő 22 perc volt, a leghosszabb 36. Vonalba nem tudtam kerülni.
Kérdező! A személyi bankároknak minden hónap 10-ile a jutalékzárási időszak. Amit tizedikéig leadnak szerződéseket, azokat számolják el nekik az adott hónapban. És az a trend, hogy a legtöbb ügynök ilyenkor kap észbe, hogy hó vége van és elkezdenek fejvesztve ügyfeleket vadászni. Szerződést hosszabbítanak, újat kötnek, stb. Gyakran hívják a call centert, hogy információt kérjenek ki szerződésekről, ügyfélről, folyamatban levő ügyletekről, miegymás. Ugyanazt a számot hívják ők is, mint te. Ilyenkor ők foglalják nagyrészt a vonalakat.
Ennyi a lényeg, ennyit elég tudnod. Alapból is túlterhelt a funda call centere, de ilyenkor sose hívd őket úgy kb ötödike és tizenötödike közt, mert szinte biztos, hogy nem tudsz elérni senkit.
Engem, mint ÜGYFELET miért kell hogy érdekeljen az, hogy ők ugyanazt a vonalat használják - amint egyébként teljességgel kizártnak tartok - az ügyfelek és a dolgozók számára??!!
Én az ügyemet szeretném intézni, ami viszont nem dátumhoz kötött és kva sürgős.
8: Milyen személyes összekötőt hívjak fel?? Nekem csak az az egy bp-i számom van hozzájuk.
Reggel 8-kor rögtön hívtam őket, természetesen 12 perce zenélnek megint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!