Mennyi az elbírálási idő egy hitelkártyaigénylésnél?
Figyelt kérdés
Akarok igényelni egy hitelkártyát, arra lennék kíváncsi mennyi idő az elbírálás, lehetőleg olyan írjon akinek van saját tapasztalata. Otp.2016. nov. 1. 19:45
1/2 anonim válasza:
Cibnél nekem kb 16 óra volt, tekintve, h jó ügyfél vagyok ;)
2/2 anonim válasza:
Nem emlékszem pontosan, de azt tudom, hogy szeptember első hetében igényeltem online hitelkártyát az OTP-től, és még azon a héten hívtak, hogy az előzetes hitelbírálat pozitív lett (formalitásból mondták, hogy ezt később még módosíthatja a bank, de szerintem ez az esetek 99%-ban nem jellemző). Utána már csak a kártya legyártására kellett várni, és egy héttel később már át is vehettem a szerződés aláírása mellett. Amúgy nekem volt már OTP-s számlám, arra kapom a fizetésemet is, gondolom ez gyorsította az eljárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!