OTP banknál mennyi a személyi kölcsöny elbírálási ideje?
V. Minőség Garancia a 2012. augusztus 15-től 2014. június 30-ig megkötött személyi kölcsön
szerződésekre
A Minőség Garancia keretein belül a Bank vállalja, hogy a szerződéskötéstől számított 1 órán belül a
szerződött kölcsönösszeg folyósításra kerül az adós által megjelölt OTP Banknál vezetett lakossági
bankszámlára.
Amennyiben ezt a vállalást a Bank nem teljesíti, 10.000 Ft értékű Tesco Global Áruházak Zrt. üzleteiben
beváltható vásárlási utalványt ad ajándékba, melyet a szerződésben első helyen adósként megjelölt ügyfél
részére küld el postai úton.
A vállalás feltételei:
A szerződéskötés időpontja az az időpont, amikor a szerződés mind az adós(ok) mind a Bank
részéről aláírásra kerül.
5
Folyósítás időpontja az az időpont, amikor a szerződött kölcsönösszeg jóváírásra kerül az adós
által a szerződésben megjelölt OTP Banknál vezetett lakossági bankszámlán. A jóváírás időpontja
a Bank számítástechnikai rendszerében rögzített időpont.
A folyósítás időpontjáról az adós kérése esetén a Bank igazolást állít ki, mely postai úton kerül
kiküldésre a szerződésben első helyen adósként megjelölt ügyfélnek a kölcsönszerződésben
rögzített levelezési címére.
Amennyiben a szerződéskötést követő 1 órán belül nem kerül sor a folyósításra, azt az adósnak
személyesen az OTP Bank fiókjában vagy telefonon keresztül a Bank ügyfélszolgálatán (+36-1-
366-6666) kell jeleznie. Az utalvány jogos esetben, utólagosan, postai úton kerül kiküldésre a
szerződésben első helyen adósként megjelölt ügyfél szerződésben rögzített levelezési címére.
A Minőség Garancia vállalás a személyi kölcsön fennálló tartozás személyi kölcsönnel történő
kiváltására (ideértve a ráfolyósítás melletti kiváltásokat is) nem vonatkozik.
Szóval akkor 1 órán belül?
Itt nem az van leírva hogy amint pozitív elbírálást kapok, onnantól kezdve 1 órán belül utalják a pénzt a számlámra? Mert én azt veszem ki ebből.
Én az elbírálás időtartamára vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!